Послуги з перевезення вантажів автотранспортом по Україні

Доставка грузов автотранспортом по Украине

В даний час широко поширені перевезення вантажів по Україні за допомогою авто транспорту. Таке транспортування товарів і обладнання дуже зручно. У будь-яку область країни, за вказівкою замовника, компанія КМС Логістика доставляє вантаж оперативно і на високому професійному рівні.

У власному автопарку в наявності автомобілі різної вантажопідйомності. Кількість машин постійно збільшується бо ростуть обсяги і запити на перевезення. Ми здійснюємо різні завдання клієнта, надаємо якісні послуги в усіх напрямках автомобільних доріг по Україні.

Переваги транспортування вантажу автомобілями від КМС Логістика:

■ прокладаємо оптимальні та безпечні маршрути;
■ сучасний автопарк, власна СТО;
■ складаємо персональний графік і маршрут кожного замовника;
■ досвідчені і професійні водії зі стажем;
■ застосування GPS-трекінгу 24/7 для контролю за рухом вантажу.

Кожен маршрут, складений нашими фахівцями – гарантовано, надійний і безпечний. Ми оформляємо відповідальність за збереження і супровід доставки до адреси призначення.

Для замовлення вантажного транспорту можна зателефонувати, наведеним на сайті або заповнити онлайн заявку. Наш автопарк гарантує підбір необхідної машини, а логісти оформлять всю потрібну документацію.
Вартість доставки від компанії «КМС ЛОГІСТИКА» дуже демократична, з нами вигідно працювати як великим компаніям так і малому бізнесу.
Виконуємо так само перевезення від приватних осіб речей по Україні:
квартирні переїзди,
переїзд на і з дачі,
доставка купленої меблів зі складу або магазину.
Перевезення по Україні – важливий вид діяльності нашої компанії. Замовивши таку послугу ви отримаєте максимально комфортне її здійснення за прийнятну вартість в обумовлені терміни.

    Замовити


    This will close in 0 seconds

      Заказать


      This will close in 0 seconds

        Order


        This will close in 0 seconds